DIENSTEN

Van krachtsport tot bodybuilding en meer

Of je nu begeleiding zoekt voor krachtsport specifieke begeleiding, wedstrijdbegeleiding, je core training wilt verbeteren of gewoon goed en verantwoord afvallen.


★★★★★

“Een goede Personal Trainer kijkt nl verder dan de mogelijkheden van het lichaam. Gino investeerde in mij als persoon en coachte tevens mijn karakter.”

– Manon Thomas

Diensten voor jouw doelen


Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Heb je vragen over één van de diensten die ik aanbied of een combinatie?

DIENSTEN

Vele sporten maken tegenwoordig gebruik van krachttraining en specifieke core-training ten behoeve van hun eigen (top)sport omdat simpelweg krachttraining en aantal fysiologische effecten teweeg brengt welke maar met weinig andere sporten bewerkstelligt kunnen worden. Als personal trainer ligt hier het doel om de kracht te verbeteren ten behoeve van de eigen sport, maar te nimmer als doel op zich. De eigen sport staat centraal en in overleg met de eigen specifieke sportcoach kan gekeken worden naar zwakke kracht,- en stabiliteitsschakels in het bewegingpatroon in uw sport.

Door jaren zelf mee te hebben gedraaid met bodybuildingwedstrijden, zelfervaring, maar ook door juiste adviezen van zijn voormalige coaches weet Gino goed wat de wedstrijdsport inhoudt en is nog steeds gepassioneerd over de geweldige lifestyle en mindset die je als wedstrijdbodybuilder nodig hebt. Een kritisch en eerlijk oog voor de juiste symmetrie en proporties ‘off season’ zul met de juiste voeding en training tijdens de voorbereiding resulteren dat u als wedstrijd atleet, man of vrouw, in uw beste shape op het podium staat.

Met extreem afvallen wordt bedoelt dat er samen wordt gewerkt aan een langere termijn focus voor gezonde leefgewoontes met een frequent verantwoord bewegingspatroon, welke zal resulteren dat u niet meer tot de groep van mensen met overgewicht zal behoren. Hierin kan nauw overleg plaats vinden met uw arts en/ of fysiotherapeut.

Rompstabiliteit; de samenwerking tussen de grotere spieren en de stabilisatoren rondom de wervelkolom, heup en het schoudergewricht staan centraal bij preventie en repressie van wervelkolom gerelateerde klachten, maar ook als progressie binnen het aller-dagelijkse bewegingspatroon. Is er een schakel wat ‘verroest’ dan heeft dat zijn weerslag op de rest van de ketting/ keten. Core-trainings kan worden geïmplementeerd in uw krachtsportspecifieke training maar zeker ook in een reguliere personal training. Is er sprake van rugklachten dan zal met uw eigen fysiotherapeut of onze partnerschap worden overlegt wat fundamenteel het probleem is en hoe wij deze in onze training positief kunnen beïnvloeden.